AKTUELNO

Na ove reči nije mogla da prećuti.

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" nastala je prava drama u Beloj kući kada je Ermina Pašović izjavila da je ona organizovala rođendan Gagija Đoganija, jer se njegova ćerka Luna Đogani potpuno promenila i nije želela da posveti vreme organizaciji Gagijevog rođendana, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ove komplikovane i nejasne situacije Luna je odmah osetila potrebu da se oglasi putem svog Instagram profila, da demantuje Erminu i iznese svoju stranu priče.

Pošto me gospođica Ermina ili Mina kako se već predstavlja konstantno upliće u priče sa mojim tatom, morala sam da se oglasim. Devojka je bila moj fan i želela je žarko da uđe u Zadrugu, to je uspela preko mog tate. Poslala je za rođendan 3 košulje i farmerke, 80% rođendana nije nikako ona organizovala. Sestra i ja smo organizovale ceo rođendan. To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu, bolesnice. Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega - napisala je Đoganijeva.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Podsetimo, Ermina je u "Zadrugu 3" ušla pre nekoliko nedelja kao devojka Baneta Čolaka, ali je onda otkriveno da su ona i Gagi imali neku vrstu emotivne veze, pa je palo čak i nekoliko poljubaca. Zbog svega toga, Đogani i Pašovićeva trenutno ne komuniciraju i u veoma su lošim odnosima.

Autor: R.L.

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

'