AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom večeri Anabela Atijas sedela je sa Markom Đedovićem i vodila polemiku o priči koju je spomenula njena ćerka Luna Đogani, još u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" - o porodičnom prijatelju Mirku Gavriću. Naime, Luna je, kako je tvrdila povedena tuđom pričom iznela tvrdnje da je Mirko pripadnik LGBT populacije, što je u trećoj sezoni ponovo izneo njen otac Gagi Đogani.

Iako je Đoganijeva tvrdila da to nije istina, Anabela i Marko pokrenuli su tu temu ponovo, te je Lunina majka pokušavala da ga ubedi da to njena ćerka nije rekla zbog toga što je mislila.

Foto: Pink.rs

Ona jeste plesala sa njim, on je njoj pisao tu noć - rekla je Anabela.
Kako nije Anabela znala za njega, pričala je ona ovde da joj se sviđao. Ako postoji taj snimak, ja sam onda u krivu, ja sam zato tražio snimak Mirku da se ja uverim da sam u krivu. Ali, ja sam imao stav da on kupuje mir time sa tobom, zbog gluposti tvoje ćerke - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene odmah nazvao, ja sam bila nesrećna i ljuta. Luna sigurno takvu stvar ne bi rekla, to je na početku, to je prvih mesec dana Zadruge. Što bi ona to izgovorila, kakav je čovek njoj bio ospasnost? Veruj mi da takvu stvar ne bi rekla za Mirka, osim ako joj neko nešto nije pričao, pa joj se taj film motao po glavi, ali ti moraš doći do nekog zaključka - dodala je Atijasova.

Marko je nastavio da obrće priču u krug, pokušavajući da razreši situaciju sa Anabelom, što detaljnije možete pogledati u nastavku. Anabela se prisetila i Luninih ljubavnih veza, te je prokomentarisala ukratko.

Dok je nisu isterali iz kuće, nisu se smirili. Luna nije idealna - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga