AKTUELNO

Grgurićeva nije ostala imuna.

U program se uključio i prvi gledalac, koji je nahvalio Ivu Grgurić, pobednicu "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je savršena, želim da joj čestitam. Neočekivano, ali zasluženo. Pokazala se super. Super je momka izabrala, savršen ste par. Bolje nego Stefan. Šopićka u "Zadruzi" ništa drugo nije pokazala, nije joj pošlo za rukom sa Janjušem, pa je htela da se uhvati za nekog drugog. Iva, kakva je situacija sa granicama, tebi je ostanak u Beogradu zagarantovan sa Filipom - rekao je Aleksandar iz Beograda.
Aleksandre, pozdrav. Hvala. Filip i ja smo proveli noć u jednom hotelu, danas smo ceo dan zajedno, slažemo se. To smo i hteli, da vidimo kako dišemo, ako smo prošli to sve kao jedan par koji su omalovažavali, pričali su nam da nismo interesantni... - rekla je Iva.

Gledalac je prokomentarisao i ostale zadrugare, između ostalog i Maju Marinković i Janjuša, za koga je smatrao da se zapetljao i da nije znao šta dalje da uradi. Gledalac je osudio Boru Santanu i njegove psovke, a ocrnio je i Milicu Kemez. Aleksandar je smatrao i da su Mina i Mensur slatki i da će opstati zajedno, a onda je opleo po Marku Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović je najgora osoba koja se pojavila u rijalitiju - poručio je Aleksandar.
Ovo je realan gledalac, pomno je pratio Zadrugu. Sve je bilo realno što je rekao. Đedović jeste direktan, ali je podao i licemeran. Nema ni trunke dobrote u njemu. Toliko me je nisko vređao, nisam mogla da verujem da neko može da smisli takve uvrede. Ljudski odron - istakla je Iva.

Foto: Jelena Simonović

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić