AKTUELNO

Ovo mu neće oprostiti kada bude saznao!

Bivši zadrugar Nikola Orozović tokom učešća u ,,Zadruzi 3" imao je velike probleme kada su međuljudski odnosi u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok su neki zadrugari govorili da je dvoličan, perfidan i namazan, sa druge strane Branislav Radonić Brendon imao je posebne simpatije prema njemu. Podsetimo, da su Brendon i Orozović bili jedna od glavnih tema za crnim stolom, jer su mnogi sumnjali da tu postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Po Brendonovom ulasku na velelepno imanje, Orozović je bio jedini koji mu je privukao pažnju. Međutim, kako je vreme prolazilo sukobi, svađe i turbulentan odnos naveo je Brendona da se potpuno razočara u Nikolu, što je sve iznenadilo.

No, kada smo kod toga, na Instagram profilu zgodnog zadrugara osvanuo je video-snimak, ispod kog se oglasio i njegov nekadašnji cimer Bojan Đukić sa simpatičnim komentarom. Na to Nikola nije ostao ravnodušan, pa mu je uzvratio, a onda su se i ostali Orozovićevi pratioci uključili u diskusiju, a jedan komentar bio je i više nego zanimljiv.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hoće li biti nešto između vas dvojice ili je već bilo? Sprdam se - glasio je komentar jednog Nikolinog pratioca.

Orozović je ovaj put ostao bez teksta i nije nastavljao konverzaciju u komentarima, a da li je zaista bilo nešto više i kako će Brendon odreagovati na ovo, ostaje nam da vidimo.

Foto: Instagram.com/orozovic.official

Autor: O.B.

#Zadruga