AKTUELNO

Sve je počelo od društvenih mreža!

Pevač, kompozitor, tekstopisac, muzički producent, ali i bivši zadrugar Mirko Gavrić, poznat je po svom britkom jeziku i spremnosti da uvek kaže svoje mišljenje na bilo koju temu. Upravo je on ekskluzivno za Pink.rs govorio o svemu što se spekuliše ovih dana, svim gorućim temama, i nije štedeo nikoga. Iako je odlučio da se malo povuče i uživa sa svojom porodicom u porodičnoj kući nadomak Beograda, na neke stvari ipak nije mogao da ostane nem.

Podsećanja radi, Mirko je dugogodišnji prijatelj Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas, a, kako su i one same bile u konstantnim međusobnim sukobima, Gavrić se trudio da zaštiti majku, ali ne napadajući ni Đoganijevu. Međutim, izgleda da ona njemu to nije mogla da ne zameri, pa je, Luna, brže bolje, prijatelja otpratila sa Instagrama, kao i sopstvenu majku, što je Mirka ostavilo bez teksta:

Foto: Privatna arhiva

Sa Anabelom jesam u kontaktu. A što se Lune tiče, više nemamo nikakav kontakt. Sama je odlučila da me otprati drugi put sa Instagrama i na taj način mi jasno stavi do znanja da sa mnom ne želi nikakvu komunikaciju. Odgovorio sam blokiranjem njenog profila i nemam nameru da više ikome pružam šansu i priliku da od mene pravi majmuna. Možda jeste navikla da može šta hoće, ali ne i sa kim hoće. Što se mene tiče, želim joj sve najbolje u životu, neka je zdrava i srećna 100 godina. Od mene je svega bilo i previše i da budem jasan - ne kajem se ni zbog čega! Sve sam radio zato što sam tako želeo! Poznata je po tome da ishitreno donosi odluke koje se kasnije pokažu kao loše, ali to je njen život i njeno pravo. Sama je odlučila tako i ja sam ispoštovao njenu odluku. Samo što više nikada kod mene neće dobiti priliku. Ne ona, NIKO!

Foto: Privatna arhiva

Da li se radi o njenoj odluci ili je ipak to bio uticaj njenog dečka Marka Miljkovića, koga je Mirko umeo da iskritikuje, još uvek ne znamo.

Autor: M.I.

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Zadruga