AKTUELNO

Sloba je bio iskren.

Radio emisija "Amnezija" koju vodi Bora Santana večeras se emitovala uživo na talasima Pink radija.

Bora je u emsiju uključio i bivšeg učesnika "Zadruge 1", pevača Slobu Radanovića, koji je prokomentarisao situaciju u kojoj se nalazi celokupno društvo zbog pandemije i otkrio svoje buduće planove.

Bio sam mobilan dok je bilo dozvoljeno, kako su opet uvedene mere prestao sam. Čekamo da prođe ovo stanje pa ćemo nastaviti. Imam u planu da snimim baladu, duet je u pitanju - rekao je Sloba.

Bora je pitao Slobu da prokomentariše svoj ulazak u "Zadrugu 3" kada je bio gost na žurki.

Drago mi je da sam ostavio takav utisak. Bio sam raspoložen, pevalo mi se to veče. Nisam imao nikakvih neprijatnih situacija. Ja sam i ušao da vam ulepšam to veče - rekao je Sloba.

Sloba je prokomentarisao i navode da je moguće da se pojavi u novoj sezoni "Zadruge", kao i kakvi su učesnici bili u tek završenoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne planiram stvarno, mislim da sam previše toga ostavio u rijalitiju. Ti si mi Boro, bio jedan od držih ljudi. Bilo je dobrih ljudi, ne treba suditi nikome, tamo je druga dimenzija. Ne treba nikom ništa zamerati. Ti, Fića, Janjuš ste me često nasmejali. Bilo je dosta lepih devojaka, Iva je dobar čovek, bila je loša po sebe, ali prema ostalima je bila dobra - rekao je Sloba.

Bora je pitao Slobu za mišljenje o situaciji u kojoj se našao Marko Janjušević Janjuš, s obzirom da je Sloba imao slično iskustvo u riijalitiju.

Nezahvalno je to komentarisati, ni ja nisam voleo da mi neko sudi. Ja sam to radio sebi, i on je to uradio sebi - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Zadruga