AKTUELNO

Sinoć je u emisiji "Zadruga - Narod pita" došlo do žestokog sukoba Marka Đedovića, koji je gostovao u emisiji, i Marije Kulić, nekadašnje zadrugarke, koja se javila telefonom.

Osim što su jedno drugo počastili uvredama, Marija je zamerila Đedoviću to što je bio uz Anabelu Atijas. Konkretno - Mariji najviše smeta to što je Anabela, kako tvrdi, "rasturila jednu porodicu", aludirajući na Andreja Atijasa i njegovo vanbračno dete koje ima sa Jasminom Skender. Iako je Đedović pokušao da joj objasni da je u pitanju bila samo avantura na jednu noć, iz koje se rodilo dete, Marija je branila svoj stav, a potom je Đedović priložio dokaz da je ipak bio u pravu.

Foto: Ivan Vučićević

Reč je o tužbi koju je Andrej svojevremeno podneo protiv Jasmine Skender, a u kojoj je jasno definisano u kakvom su odnosu bili.

"Tužitelj i tužena nikada nisu živeli zajedno, a njihovo zajedničko malodobno dete rodilo se kao rezultat jedne večeri koju su tužitelj i tužena proveli zajedno" - navodi se u ovom dokumentu, na šta je Đedović dodao:"Isttina je i ovog puta na mojoj strani, toliko".

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Zadruga