AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Branislav Radonić Brendon, Nikola Orozović i Marko Đedović.

U emisiji je prikazan klip svađa Maje Marinković i Nikole Orozovića.

Ni ne sećam se ovoga. Ne znam šta da kažem za Maju. Trudio sam se da budem tu za nju. Umela je da me iznervira, ona je generalno iritantna - rekao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Brendona kako reaguje na to što ga je "njegov produkt" prestigao i uzeo bolji plasman.

Nikola je bio maskota "Zadruge 3". Ja sam u januaru ušao sa misijom da protresem sve svojom purpurnom energijom. Ko treba da bude zadovoljan sa mnom je zadovoljan. Nije mi bio cilj mesto u finalu. S tim da sam prihvatio ulogu negativca, jasno mi je bilo da će moj imaginarni produkt stići dalje od mene. Nisam tip koji će se po svaku cenu visoko kotirati - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Orozovića kako komentariše to što ga ljudi osuđuju da je pomogao Janjušu i Maji da prikriju vezu.

Ja sam proveo dosta vremena sa Janjušem, mislio sam da je njegov odnos sa Majom rijaliti igra. Mislio sam da se on šali, i kad je priznao, mislio sam da se šali. Osuđujem javnu preljubu. Ja sam bio protiv toga, rekao sam mu "neka ti je laka crna zemlja" kada se sve saznalo. Nije im to trebalo, ni njoj, ni njemu. Dok smo pričali, Janjuš mi je pričao o Eni i Kruni, stvorio sam mišljenje da je među njima sve super. Vraćao se u realnost, pa kad popije radio je svašta, čak je i plakao, i ja sam plakao sa njim - rekao je Nikola.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga