AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju.

Kristina Kija Kockar uključila se uživo u program Pink radija tokom emisije "Radio Amnezija" koju vodi Bora Santana. Oni su na početku pričali o Kijinoj muzici, a Kristina je najavila da u utorak izlazi njena solo pesma "Bejbi".

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

To je čil pesma i to je neki poklon od mene za fanove, za sve koji vole letnje hitove - rekla je Kija.

Kija je zatim rekla kako je pratila treću sezonu "Zadruge", ali i istakla kako smatra da se još nije desila pobednica koja bi mogla da stane rame uz rame sa njom.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Ne mogu da kažem da sam imala nekog favorita, da sam imala stala bih uz njega javno. Svi znaju da se ja nikada nisam oglašavala što se tiče toga. Rekla sam javno da su mi sasvim okej Mensur, u jednom trenutku, ne podržavam to što je bio agresivan. Svideli su mi se njegovi stavovi. Tu je Lepi Mića, naravno, moj prijatelj, Stefan... A neko od novih mi se nije preterano neko svideo. Što se tiče pobednice Ive, ja sam joj čestitala, ali nemam neko mišljenje. Neutralna sam. Smatram da još nije došao neko ko bi mogao da pobedi u mom rangu. Veliku šansu je imala Milica Kemez na početku - rekla je Kija.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Bora je zatim pitao Kiju i da li će možda ući u četvrtu sezonu rijaliti programa "Zadruga" koja će biti na programu TV Pink već od septembra.

Što se tiče toga, ja sam rekla koja je cena. Ne znam. Ne postoji muka koja bi mene morala da natera da uđem za manje od toga. Dobro funkcionišem sa svojim novcem, za mene nema zime - pričala je Kija.

Kristina Kija Kockar je u nastavku "Radio Amnezije" na Pink radiju pričala i o zadrugarima sa kojima se druži, a onda je istakla i kako je u lošim odnosima sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Samo ću ti reći da... Lepi Mića, Sanja, Teodora, Đekson, Milan Milošević, ne znam da li sam nekoga preskočila... Okej sam i sa Vojketom. A najviše se družim sa Milanom i Teodorom. Ređe viđam Sanju i Miću. S Matorom je nikakav odnos, ne bih dalje komentarisala - nastavila je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubavni život Kristine Kockar godinama izaziva pažnju, a uživo u programu Pink radija, Kija je otrkila i da li ima momka.

Nemam momka. Solo sam. To me ne zanima. Previše je toplo za tavke stvari, fokusirala sam se na posao. Gostujem u utorak u Amidžiju, gledamo se tamo. I ima još jedna pesma koja će izaći krajem avgusta - rekla je Kija.

Autor: S. Kuvekalović

#Bora Santana

#Kija Kockar

#Pink radio

#Radio Amnezija