AKTUELNO

Sada svi čekaju Kijinu reakciju na ovakve prozivke!

Na Pink radiju u emisiji "Amnezija", koju vodi bivši učesnik "Zadruge" Bora Santana, uključio se reper Vuk Mob, koji je izneo svoje mišljenje o "Zadruzi 3", svojim favoritima, a takođe se osvrnuo i na situaciju sa Janjušem.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Ja koliko sam ispratio, video sam da su se svi obrušili na Janjuša. Svi smo svesni da je napravio grešku, ali nema potrebe da ga prozivaju i vređaju. Nije ni njemu lako, ne treba da šutiras čoveka dok je na podu. Prevario je ženu i to javno, ali ljudi ne razumeju izolaciju, 10 meseci, nisu kompetentni. Ne bih mu oprostio da je moja sestra u pitanju, bio bih subjektivan. Licemerni smo, mi na Balkanu ne znamo koliko imamo skarivenih kostiju u plakaru, a sudimo. drugima. Niko me nije razočarao, nisam se vezivao. Bio mi je okej Stefan Karic, bio je pristojan do kraja, nije imao skandal, niti je pokzao lošu stranu. Gagija sam gotivio, on mi je bio top. Vidi se da je čisto dobar čovek, čista mu je duša. Imao je ružnu prošlost - rekao je Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pitao i Vuka da prokomentariše svoj odnos sa Kijom Kockar, i njene nove pesme.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ovo sa Đanijem nije loše, vesela je pesma. Ovo sa Ša je užas, ne sviđa mi se uopšte. Šta je bilo u prošlosti tamo nek ostane. Mi smo nastavili sa svojim životima. Da li smo bili ili nismo, to znamo ona i ja - odgovorio je Vuk na spekulacije da su ranije bili zajedno.

Foto: promo

Autor: S.M.

#Gagi Đogani

#Kija Kockar

#Marko Janjušević

#Stefan Karić

#Vuk Mob

#Zadruga