AKTUELNO

Luna je iskreno odgovorila na pitanja.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju Iva Grgurić i Luna Đogani.

Milan je pitao Lunu da prokomentariše aferu sa Mladenom Radulovićem i fotografije koje su isplivale sa bivšim dečkom njene majke.

Foto: Pink.rs, Facebook.com

Iskreno, to nisam ispratila, kad su izašle slike. Mama mi je poslala da to demantujem, to su slike iz perioda kada su oni još bili zajedno. Tada sam ja imala 14 godina, on je provodio vreme sa nama tada. Kada se pogleda kroz tu priču koju sam ja ispričala ispada tako, da se ja grizem za usnu, bila sam dete, to ne znači ništa. Ja sam njega gotivila, imala sam super odnos. Ono što sam ispričala kod tebe u emsiji, to je bilo kasnije. Bolesno je da se pomisli tako nešto, ja sam njega gledala kao starijeg čoveka koji je sa mojom majkom. Tako sam se slikala i sa Andrejem, to ništa ne znači. Te slike su isplivale na njegovom fejsbuk profilu, tamo je nađeno. On to nije izbrisao, nema ni veze to je prošlost, što bi brisao. Ja sam bila dete, on je bio momak moje mame, to što sam ispričala da je bilo, bilo je kasnije.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nisam ispričala tu priču sa Mladenom, ne bi ništa ni bilo. Morala sam da zaštitim Andreja, da ne bi ispalo da sam za njega pričala. Moja majka je za to u klubu znala za to kad se desilo. Moj i mamin odnos je bio sav

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga