AKTUELNO

Večerašnje izdanje se ne propušta!

I ove večeri očekuje vas novo izdanje vaše omiljene letnje emisije "Zadruga - Narod pita". Kako ste već navikli, bivši zadrugari naći će se na vrućim stolicama, a vi ćete moći da se uključite uživo u program i da im postavljate pitanja, ali i kritikujete i pohvalite. Ove večeri vaš domaćin biće voditelj Darko Tanasijević, kom će se u studiju pridužiti i više nego interesantni gosti.

Foto: Privatna arhiva

Naime, u studiju će večeras Darko ugostiti nikog drugog do Miljanu Kulić, Marka Janjuševića Janjuša, Ivanu Šopić i Lepog Miću!

Foto: Instagram.com/miljanicakulic

Podsetimo, Miljana i Janjuš bili su veoma bliski, pa su se čak i kumovima nazivali, međutim, odnos između njih je brzo eskalirao, te više nisu bili u dobrim odnosima. Takođe, o aferi Janjuša i Ivane Šopić se mnogo pričalo, te njemu sigurno večeras neće biti lako između ove dve dame.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Pored toga, dobro poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, Lepi Mića će sigurno imati šta da iznese na račun odnosa ovih zadrugara.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da li će Janjuš uspeti da se izvuče iz ovog klinča bez problema?

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

E baš to saznaćete večeras ukoliko budete uz program televizije Pink i najbrži portal u Srbiji Pink.rs jer nas, nema sumnje, očekuje luda noć!

Autor: Nemanja Vujčić

#Darko Tanasijević

#Ivana Šopić

#Lepi Mića

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Zadruga Narod pita