AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Jelena Pešić i Gagi Đogani.

Voditelj Dragan Marinković Maca pitao je Jelenu u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem, što je bio povod da Gagi i ona uđu u raspravu.

Naravno da se ne čujem. Poslednju komunikaciju smo imali kad sam mu čestitala što je drugoplasirani. Nema ni potrebe da se čujemo, svi znamo kako je unutra to izgledalo. Nema potrebe da se peglaju stvari. Marko i ja smo bili drugari, nastao je haos kad je ušla Luna. Marko me je onda pred kraj napao, i bila sam ne razočarana, ali da čovek od skoro 40 godina, bio je spreman da se bavi tim stvarima, da me napadne pred kraj, da bi privukao neke glasače - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put sam bila u rijalitiju, a čitala sam ih. Ljudi koji su bili sa mnom su se najglasnije smejali na priču o meni i Marku. Ja bih mogla s njim da se družim. Dečko kakav je on ne bi mogao da bude sa mnom u vezi. Šta ste videli sem toga osim da pijemo kafu. Sa moje strane ništa nije bilo, a ni sa njegove ja nisam osetila ništa. Ja nikakve udice Marku nisam bacala. Nisam bacala udice jer sam htela da se družim sa njim. Luna je bila emotivno povređena kad je ušla, i ja nisam htela da se igram. Nisam to radila, to nije deo mog vaspitanja. Najnormalnije smo se družili - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se sa njom. Nije iskrena. Poslednji put si prebacila Marku, kad si htela nešto da izneseš, u vezi sa Milicom Kemez. Ja sam bio tu sve vreme, moraš biti iskrena. Rijaliti je gotov, ovo je "Narod pita". Moraš reći da si se igrala sve vreme. Luna mi je rekla da ja ne reagujem. Ja sam reagovao kad si ugrozila Lunu, indirektno je bila ugrožena od tebe. Da si se igrala sa nama, a posebno sa Lunom, jesi. Nisi ispoštovala Lunu, zato sam par puta skočio na tebe. S obzirom na to da imaš 30 godina i da ne treba tako da se ponašaš. Preko Marka si udarala na Lunu i vozila tako. Ti si se primala na Marka, dok Luna nije ušla. Otkako je ona ušla, ti si se skroz promenila. Rekla si Marku da ćete se vi družiti - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je njen rođeni otac udarao na Lunu. On mi je govorio da smo Miljković i ja idealni jedno za drugo, da bi se super družili. Govorio si da smo Marko i ja super, da bi mogao da nas ostaviš. Luna je ovde bila i rekla nešto što nema veze sa onim o čemu ti pričaš. Ti si trebao da zameriš zetu i da mu kažeš "skloni se od nje". Ja sam slobodna i mogla sam da radim šta sam htela. Ja sam im rekla da me ne uvlače. Luna je mene uvlačila. Gagi, ti meni zameraš jer ti je najlakše da kriviš mene - rekla je Jelena.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Gagi Đogani

#Jelena Pešić

#Luna Đogani i Marko Miljković

#Zadruga