AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" uključila se izvesna Maja iz Zemuna kako bi popričala sa večerašnjim gostima Jelenom Pešić i Gagijem Đoganijem porezgovarala.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je bila moja miljenica, pa me je jako razočarala. Čekajte kraj! Bila sam tužna, a večeras sam ponosna na tebe! Jelena da si ovakva bila i 10% pametna kao večeras, tvoj plasman si uništila zato što si onu džukelu branila, što si ti branila Marka Miljkovića, igrao se sa Lunom, sa tobom, ti si mu bila kraljica u šahu da dobije ono što hoće. Pusti Gagija, sve što pričaš on ne razume. Jelena, ti si plasman poklonila drugom zbog ove greške - izjavila je Maja.
Moram Vam kratko odgovoriti, ja nisam previše analizirala Marka, gledala sam ga kao rijaliti druga, učinilo mi se da je takav kakvog sam ga ja doživela, nisam bila svesna da je spreman na sve zbog rijalitija. Ja sam ih štedela tamo mnogo - prokomentarisala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jedna baraba, koji nije poštovao nikoga! Ti si dete iz normalne porodice, kaži mi da li bi dozvolila da imaš troje dece sa njim, da ti onako maltretira majku? Ti si Gagi bio klovan Marka Miljkovića! - upitala je gledateljka.
Ne, ja sam rekla, ja ne bih mogla da volim nekog ko jednu lošu reč uputi mojoj majci. Ja sam to i u Zadruzi rekla, to ne može da se nastavi, ne mogu takvog čoveka ni da zagrlim, ni da poljubim. Meni će ljubav dokazati baš u takvim trenucima ako me zagrli i odvede me sa strane, a ne da uputi uvrede majci, ocu, sestri... - odgovorila je Pešićeva.

Gledateljka je potom iznela mišljenje o Ermini Pašović, Stefanu i Osmanu Kariću. U daljem razgovoru Maja iz Zemuna tvrdila je da je Gagi provodadžisao kod Miljkovića za Erminu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga