AKTUELNO

Lunina baka iznela je do sada nepoznate detalje.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

U program se uključila Anabelina majka, Jadranka Polutak, koje je posle žustre rasprave sa gostima prokomentarisala i svoj odnos sa unukom, Lunom Đogani.

U tom periodu, kad svi govore da je bila kod Cece, ja sam kod Lune bila po 3 puta u mesecu. Luna to zna. Spremala sam joj da jede, pričala i bila sa njom. Drugi pričaju da nije bila sa mnom. Drugi pričaju da je bila kod Cece. Ja u životu sve mogu shvatiti i oprostiti. Porodice, majke, najbliže, krvlju, koja je nervima, zdravljem, platila sve Lunine postupke u 3 Zadruge, ne opraštam potpunu izdaju u porodici! Čovek ne može reći nikad, možda pre nego umrem, ako zatraži oproštaj, ali na mom bolesničkom krevetu, ja ću joj oprostiti. Zbog Lune sam teško obolela, i to nek joj je na čast! Niko ne doživeo to što smo Anabela i ja doživele kao majke - govorila je Jadranka.

Foto: TV Pink Printscreen

Lako je pljunuti, a teško je istinu sagledati! Ermina, jednog dana ćete glava zaboleti od tih koji su te informisali. Oni te ne vole, samo su te informisali, da bi napakostili Anabeli. Nauči se, Miljana, da poštuješ ljude, na primeru. Želim ti da budeš dobar primer svom detetu. Ermina, želim ti da se dozoveš pameti. Mirko, želim ti svu sreću ovog sveta, pokazao si šta znači biti čovek, prijatelj, čovek od pravde - nastavila je Anabelina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, Mirko i Ermina nastavili su raspravu.

Pričaju mi da ste ti i tvoja majka dobile batine, i da ste zato otišle od oca - rekao je Mirko.
Anabela je nemajka, zlo, i to je moje mišljenje - rekla je Anabela.
Vi ste smešni, Mirko ti si Anabelin advokat, Ermina ti si Lunin i Markov advokat - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Anabela Atijas

#Jadranka Polutak

#Luna Đogani

#Zadruga