AKTUELNO

Ono što je sigurno jeste da će se uvek naći neko da kritikuje.

Britanska pevačica Adel svoju publiku pre nekoliko meseci oduševila je transformacijom nakon što je smršala više od 40 kilograma. Od tada se svi dive njenoj novoj liniji, ali su se sada ipak našli hejteri koji kritikuju novi izgled poznate pevačice.

Adel je pozirala ispod vizuala koji je na novom albumu njene koleginice Bijonse.

Hvala ti, kraljice, što se uvek osećamo voljeno kroz tvoju umetnost - napisala je Adel uz fotografiju, a fanovi britanske pop dive obasuli je komplimentima.

U prvi plan je opet došla njena divna figura, ali nije bilo samo komplimenata već je dobila i kritike.

Žao mi je, imam dve ćerke. Borim se zbog tebe. Nisu te uopšte prepoznale. Kako da im to objasnim? Izgledaš bolesno... Žao mi je. Tako sam razočarana. Ti si divna osoba, ali sam zbunjena kako da svojim kćerima objasnim da više ne ličiš na sebe? - poručila joj je tako jedna obožavateljka na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Adel se nije obazirala na ove kritike, a odmah su joj počeli i da je brane.

Ona bi sad trebalo da se stidi jer je uspela da postigne željenu formu? Pa mislim stvarno, svugde zli jezici - pisali su joj.

Adele je sve iznenadila kad je za svoj 32. rođendan pozirala u uskoj, crnoj mini haljini. Znalo se da je smršala još za Božić prošle godine kad je objavila fotografiju na kojoj se videlo da je znatno stesala liniju. Oni koji joj žele napakostiti tvrde da je to učinila uz pomoć hirurga, ali s time se nikako ne slaže njen lični trener koji ističe da je sve vreme bio uz nju, kontrolisao i savetovao sve oko njene ishrane, kao i treninge.

Autor: Pink.rs

#Adel

#pevačica