AKTUELNO

Sastanak koji su mogli da iskoriste na pravi način!

Zadrugari su dobili zadatka od Velikog šefa da iznesu mišljenje zbog čega bi baš oni trebalo da pobede u trećem serijalu rijalitija ,,Zadruga" koji je pomerio sve granice. Sledeća zadrugarka bila je Milica Kemez koja je poznata po svojoj teškoj životnoj priči, ali i mnogim ljubavnim ispadima tokom boravka na velelepnom imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve svoje želje koje sam zapisivala ostvarila, najjače su one želje koje zapišeš, a nemaš predstavu kako će da ti se ostvare. Ja sam isto tako, znala sam da ću jednog dana biti deo javnog sveta. Sve sam ostvarila, sve što je nekom cilj u životu, ostvariće. Pobeda kao pobeda ne znači ništa da je dobro, već da izaziva reakciju kod ljudi. Kad pogledam šta su drugi ljudi radili, ja u svim svojim greškama nisam povređivala druge ljude, iskreno sam se borila za ljubav, išla sam srcem, nikad ništa nisam radila zbog rijalitija, nisam kanalila druge... Sama sam kriva što štitim neke ljude, koji su rekli loše stvari o meni. Nisam nikome ništa loše uradila, imala sam razumevanje za sve, ali kada ne vidim pokajanje, ja to ne podržavam. Mene nisu razumeli i to će mi biti najveći poraz, moj odnos sa Borom, da na kraju vidim da od toga nema ništa, a dala sam se 100% u toj vezi, a izvukla sam iz toga najgore - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pobedio davno sva zla, ostao sam pošten čovek, karakteran čovek, što se tiče mog privatnog života. Zašto treba da pobedim? Pa, ubedljivo treba da pobedim jer sam najstariji, čistim, perem, pomažem, borim se za pravdu, što poštujem zadatke, pisma, Velikog šefa, među prvima sam za stolom. U svemu sam bio aktivan, na žurkama, na pretresima, ja sam ovde zbog rijalitija, vi ako ste ušli zbog privatnih veza, od srca vam želim svima sve najbolje. Kako se približava finalna noć, svi želite da budete u prvih 12, a onda pričate kako vas to ne zanima i kako ne želite to. Mima ima pravo ovo da priča, jer se udvarate publici, molite fanove, kukate, umesto da kažete da ste najbolji i najjači - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga