AKTUELNO

Da li će se pomiriti?

Emisija "Pitanja novinara" razdrmala su Belu kuću, a naredno pitanje je bilo upućeno Tari Simov: "Izjavila si da te Mateja ponižava da bi se dokazao pred porodicom i prijateljima, zbog čega je to tako".

Foto: TV Pink Printscreen

Razlog zašto ja nisam prihvaćena od strane njegove porodice, prijatelja i podrške, to je moje ponašanje. On kaže da ga je sramota što je bio sa mnom, kad u besu sve to kaže... Mene su te stvari sinoć toliko pogodile, ali danas sam razmišljala i shvatila da nema razloga da budem tužna iako boli. Rekao je da sa mnom ne bi snimio ni reklamu za čips, da sam budala, neurotična, da je lagao da bi me oprao. On se nikad nije tako ophodio prema meni. Otkad su počele te poluinformacije iz polusveta, on je takav. On kaže da bih imala s*ksa sa drugim muškarcem ovde, to je ružno i sumanuto nakon 6 meseci i toliko velike ljubavi - rekla je Tara.
Ja ne smatram da je nisam ponizio. Ne dodvoravam se nikome, da me brine to glasanje, lažni ugled, ja ne bih bio sa njom. Ona i ja smo imali katastrofa stvari i prelazili preko toga. Niko od mojih prijatelja, porodice se nije izjasnio nije je ni pomenio. To je fer. Sve i da imaju mišljenje, da ostanu suzdržani. Meni su govorili šta sam uradio pogrešno, a nju niko nije uvredio ni pomenuo. Juče sam rekao u besu da mi ne pada na pamet da snimam ni reklamu za čips sa njom. Govorio sam nešto da bih ublažio i umanjio stvari koje su nam se dešavale. Nisam je nijednom rečju ponizio. Nas je inat izmasakrirao - naveo je Matijević.
Rekao si da bih imala s*ks sa Mensurom, meni je to katastrofa da kaže osoba koja kaže da me poznaje - vikala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz inata je spremna na mnogo toga, ne bi imala s*ks, ali bi se poljubila - rekao je Mateja.
Mene bole te stvari jer sam ubeđena da se napolju ne vidi ni gram mog truda, znala sam za ovaj scenario, pričalo se o toj ženskoj intuiciji. Znala sam da on ne gaji dovoljno jake emocije prema meni. Ja sam maštala o stanu i o zajedničkom životu. Predosetila sam, on je bliži sa svojom porodicom i labilni je, može da se utiče na njega. Njega zanima noćni život, devojke, karijera, ja sam više za mir, spokoj i da se skrasim, krivo mi je što sam sebi dozvolila da se napatim, a da ne dobijem ništa na kraju. Sve sam izgubila, honorare, živce, ugled, iskidala sam se živa i ništa nisam dobila - navela je Tara.
Bio sam u vezi 4 godine, moji roditelji su bili protiv, to je bila slična veza ovoj, to su apsolutne gluposti da mene može nešto da poremeti. Meni se roditelji i prijatelji nikad nisu mešali - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nemamo o čemu više da pričamo, sinoć me je isponižavao, narušio moje već poljuljano samopouzdanje - rekla je Simova.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga