AKTUELNO

Ni ona ovo nije očekivala.

Nakon čitanja pisma Velikog šefa, Nikola Orozović je počeo da deli novac zadrugarima.

Prvi veliki ide Janjušu, mom drugu. Želim ti sreću. Drugi veliki ide Gagiju, on je od početka bio tu za mene. Treći ide Anabeli, zgotivio sam je jako od kada je ušla. Mislio sam da je neka veštica, kada smo razgovarali shvatio sam da je dobra. Uporedio sam je sa svojom majkom, mnogo puta sam video majku svoju u tebi. I ti si imala problem sa mužem koji je imao problema sa alkoholom. Samo ti zameram ono što si me odabrala za osobu koja te je razočarala, ja ti ponavljam da ti ne želim ništa loše. Izvini za neslane šale, nikad ne bih voleo da budeš na aparatima - govorio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo je sledeći veliki. Prvi veliki budžet. Mislim da si nenormalan, toliko da mi je to postalo smešno. Mima dobija sledeći veliki. Razočarala si me u mnogim trenucima, ali sam shvatio da si takva. Fićo, ljubi te brat, jedini si dokaz u kući da sam na žurkama normalan lik. Maji ću dati srednji budžet, iako ju je Ivana spomenula u pismu. Mislim da nije svesna svoje nesvesti. Započela katastrofalnu priču ovde (sa Brendonom). Što se tiče Janjuša, nije vam normalan odnos. Iva bi dobila mali, ali dobiće srednji zbog Ivane, jer je navela da te voli i poštuje. Ne sviđaju mi se neke stvari koje si mi dobacivala. Mirko Gavrić srednji budžet, bili smo prijatelji na početku, ali od kada je došao, okej smo, ali vređao me je kad sam imao raspravu sa Anabelom. Sledeća osoba koja dobija srednji je Mića, takav nam je i odnos, ni tamo, ni ovamo. Mensure, srednji, neke stvari ti nisam zaboravio. Imali smo dobar nastup. Miljković isto, kad kog ti je nešto trebalo dao sam, isto i ti meni. neću da ulazim u vaše porodične odnose, na Anabelinoj strani sam. Zorica isto srednji, imam poštovanje prema Vašim godinama. Ne znam da li sledeći Kariću ili Jeleni. Daću Stefanu, nisam zlopamtilo - istakao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Nikola delio budžete nekoliko zadrugara se šetalo, jer su išli po vodu, a činilo se da su ovo namerno radili, kako bi mu sabotirali sastanak.

Neka bude prvi Jeleni, dao bih ti i srednji. Naš najveći problem je, znaš i sama, ona igra kad si me navela za ružne stvari. Ja te nikada nisam ogovarao. Nemoguće je sa svima biti dobar, a ti sa većinom jesi. Dobra si devojka, ali zameram ti neke stvari, čuo sam da me ogovaraš. Milica (poljubav u obraz), krivo mi je što ti dajem mali, pisao sam te za srednji, naš odnos je sada bolji. Peckala si me pre, ali sad smo okej. Sa Erminom ne mogu da nađem zajednički jezik, uvek me izmaršira. Luna, ne vraćam ti za mali, mislim da si dobra osoba, da si preživela sve i svašta. Treba da odmoriš od svega. Ana, razočarala si me onom odlukom o izolaciji, ali okej smo, korektni. Zameram što si me poslala u izolaciju. Mina mali isto, nemamo komunikaciju. Đedović mali budžet, zna šta mislim o njemu, da je ljiga, ljudski odron i zao - nastavio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendon, zamalo sam se diskvalifikovao zbog njega, mali budžet. Ima para, to znam - pričao je Orozović.
To nije ništa u odnosu na to koliko si ti mala duša - istakao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateji bih dao srednji da sam imao više, imali smo probleme zbog Tare, ali imam kul mišljenje o tebi, nadam se da ćemo se družiti napolju. Tara isto mali, mogli bismo da budemo drugari. Ivana Šopić isto mali, uvredila me je ovde, ali je i znala lepo da kaže o meni. Bori isto mali, jer ima para, a i ne prija mi u poslednje vreme, pravi spletke - zaključio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Velike budžete dobili su:

Marko Janjušević Janjuš, Gagi Đogani, Anabela Atijas, Edis Fetić, Mima Živković i Filip Đukić.

Srednje budžete dobili su:

Maja Marinković, Iva Grgurić, Mirko Gavrić, Lepi Mića, Mensur Ajdarpašić, Marko Miljković, Zorica Marković i Stefan Karić.

Male budžete dobili su:

Jelena Pešić, Milica Kemez, Ermina Pašović, Luna Đogani, Ana Korać, Mina Vrbaški, Marko Đedović, Branislav Radonić Brendon, Mateja Matijević, Tara Simov, Ivana Šopić, Bora Santana i Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.