AKTUELNO

I on dao komentar.

Nakon Anabele Atijas i Marka Miljkovića, pitanje Lune Đogani prokomentarisao je i Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna nije imala problem sa mnom, nego sa mamom. Ja sam problem za Anabelu, sad je rekla, povukla je mene. Ja napolju problem sa decom nemam, komunikacija je idealna. Neko vreme nisam bio pored dece, ali poslednje četiri godine imamo super komunikaciju. Uzrok Luninog problema sa majkom, ja mislim da je rijaliti doveo do toga. Ja joj nisam dao nikakav vetar u leđa (da se svađa sa Anabelom). Sad bi Luna rekla: "Tata, sedi, nemoj da pričaš". Smatram da ta komunikacija koja je bila između Lune i njene mame, napolju Luna nije imala slobodu da može da se suprotstavi mami, ovde da. Ja sam se nekako bojao da se ne prikloni mami više, šta znam, drago mi je da je pokazala da voli i mamu i tatu i da je bila iskrena skroz, da govori istinu. Bojao sam se da ne bude neiskrena, i da bude na strani mame stalno. Pokazala je istinu, nije dala ni na mene, ni na mamu, ponosan sam zbog toga - istakao je Gagi.
Verovatno sam negde kroz život napravila grešku, ponavljam, ali tako je. Nisam imala nikog sem Lune u Beogradu, uvek sam tražila tu neku prećutnu zaštitu od nje: "Lunči, što to radi, što me predstavlja kao zlu". Ona je govorila da zna i da će ga zamoliti da ne radi. A on je nastavljao. Mislim da je ona bila umorna od toga. Smatram da ako voliš svoju decu, da ne treba da im sedaš na muku. Ja ne želim odnos sa njim više, ne može više, 20 i nešto godina - ubacila se Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih voleo da mi popravimo odnos. Gledaoci su sigurno primetili, kada je neka svađa između Marka i Lune, oni su tema, ja se uvek nekako provučem tu. Luna me odbrani, Anabela me provuče i baci krivicu na mene. Zamolio bih Anabelu, ja želim da Luna i Marko budu celog života zajedno. Ako se to bude desilo jednog dana, da ću ja biti najveći krivac, ja ću uvek Anabeli biti krivac za neuspehe - govorio je Đogani.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani