AKTUELNO

Istakla da su samo drugari, po ko zna koji put.

Posle uspomena Gagija Đoganija, prikazane su i uspomene Jelene Pešić. Ona se ovom prilikom rasplakala, a dodatno se raznežila kada je videla snimke i fotografije brata Pece. Njoj su prikazane i slike sa Stefanom Karićem, ali i momenti sa Markom Miljkovićem kada igraju zajedno i dodiruju se.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Peca (brat), vidi kolege moje s posla... - govorila je Jelena tokom klipa.

Jelena je nakon klipa prokomentarisala svoje uspomene, pričala o braći, pa istakla da je imala najdivnije detinjstvo. Ona je zatim i pričala o situaciji sa Markom Miljkovićem.

Tu smo videli moju porodicu, roditelje, braću, sestre, Pecu... Dve godine je razlika između Pece i mene, ali i između Lazara i mene. Ja sam u sredini. Prelepe su mi uspomene. Baš sam vesela. Ne znam gde ste iskopali sve ove snimke. Imala sam najdivnije detinjstvo. Volim kafane, restorane, muziku... Iskreno, radila sam dosta ogroman posao, ceo dan su tu fakture... I onda posle 5 volim da odem u neki restoran. Videla sam kolege i baš mi nedostaju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ovde bivših momaka, osim Stefana. Ja sam očistila svoj Instagram od bivših momaka, jer čim je iza mene, treba da ostane to kod mene, negde sa strane, a ne da sa svima delim - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

To je to što se tiče Marka. Ništa novo, ništa strašno... Niti je bilo tu nekih dodira. Taj jedan ples. Ja zagrlim i druge drugare svoje. Najmanje sam se čak s njim grlila. Lepa upsomena. Nemam ništa loše da kažem - rekla je Jelena kada ju je Milan pitao za Marka.
Stvarno su divna i kulturna porodica, domaćinska. Ja ih znam. Vidi se da od malena voli da se veseli - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević zatim je najavio reklame, a Marko Miljković je otišao sa Gagijem ispod trema kako bi popušili cigaretu. Za to vreme, Janjuš je pitao Jelenu i da li je Lepi Mića bio na fotkama, pa dodao: "A, izvini, to ti je baba".

Autor: S. K.

#Zadruga