AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari su dobili priliku da se predstave gledaocima u završnoj nedelji rijalitija ,,Zadruga 3". Jelena Pešić kao neko ko je imala velike sukobe sa naročito zadrugarkama, a pogotovu sa Lunom Đogani zbog simpatisanja sa Markom MIljkovićem, bila je sledeća koja je iznela svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim da hvalim sebe. Ja isto tako kažem sebi, da budući da sam bila treća, vreme je da budem prva. Deset meseci sam bila treća, zaslužujem da uzmem prvo mesto. Eto, ja jesam neko ko u svakom trenutku zna gde je i zna šta radi i kako se ponaša. Hvala svima koji su me podržavali do sada - rekla je Jelena.
Ja sam spontan i prirodan i ne radim ništa na silu, ja sam ovde neko ko je zaslužio da bude u dobrom plasmanu, ja sam neko ko je zadovoljan i sve sam rekao o sebi - rekao je Bora Satnatana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miroslava Mima Živković nekoliko puta prekidala je sastanak svojim upadicama, jer se ljutila na Taru Simov.

Ja sam pokazao u čemu sam najbolji, na žurkama u plesu. Ja sam zadovoljan svojim boravkom, mislim da sam ispunio svoju misiju, jer sam ostao do kraja, ostao sam u dobrim odnosima sa većinom zadrugara. Ja ovde mogu nekima da budem i roditelj. Pobedio sam sebe, ali ne vidim sebe kao pobednika - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga