AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Zadrugari trenutno iznose mišljenje zbog čega bi baš oni trebalo da pobede u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu ,,Zadruga". Ermina Pašović bila je sledeća zadrugarka koja je iznela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam zaslužila da uđem u superfinale, zbog haljina, Luna hvala ti ako si ti poslala haljinu. Ušla sam ovde ne planirano, usr*la sam motku odmah, napravila sam najveću katastrofu, ali imala sam osobe koje su me vratili pravom putu. Meni je top, ja bih mogla još godinu dana da ostanem ovde, da nemam dete napolju. Mislim da sam posebna i u slučaju kad bih pobedila, znala bih šta bih sa tim novcem, a potreban je nama svima. Hvala Luni, jer mislim da ona stoji iza toga - rekla je Ermina.
Tišina, bivši govori - dobacila je Tara, kada je došao da njen bivši dečko Mateja Matijević iznese mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao svoje izlaganje posle nominacija, zahvalio bih se svim ljudima koji su mene podržavali sve ovo vreme. Ja sam stvarno ponosan što sam sa tog konkursa došao ovde. Kad bi se desilo da ja pobedim, mislim da bi trebalo zbog toga što sam neke stvari... Doneo sam kvalitete iz kuće, ovde za deset meseci nisam uvredio nijednu stariju osobu, pokazao sam poštovanje, čak i u sukobu sa Zoricom birao sam reči da je ne uvredim, nisam hteo da pravim budalu od sebe. Misim, ja znam da neću pobediti, ne kažem da sam gadljiv na novac, ali znam da se neće dogoditi. Meni je ovo bila promocija sebe, meni nije bio prioritet novac, cilj mi je bila promocija, da stvorim neko ime - rekao je Mateja.

Ermina se setila svog sina, te je poslala poruku u suzama da bi volela što pre da ga vidi, a Marko Miljković odmah ju je zadrlio kako bi je utešio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga