AKTUELNO

Dočekao ga je otac.

Filip Đukić je šestoplasirani superfinalista koji je upravo napustio "Zadrugu 3", a on je vrlo brzo sa imanja stigao u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivao nikad u životu, sa ovim ponašanjem, ne znam šta je ovo. Zaljubio sam se u Ivu. Šta su mi gledaoci najviše zamerili, ne znam, to je teško pitanje. Ne verujem da su mi za Ivu, možda neke svađice. Možda je izgledalo kao da se plašim Karića, ali mene to ne zanima, ja sam takav. Nemam pojma da li će se Iva doseliti u Beograd, ja bih voleo, sve je na njoj, ako ostane tamo probaćemo da održimo tu našu vezu. Ja ću u narednih par dana ići za Zagreb, pa se onda ona prebacuje ovde, ima obaveze. Neke moje postupke smatram greškom, taj način kako sam ostavio Milicu, to je jedina stvar zbog koje se kajem, trebalo je da izaberem taj način koji ne priliči mojim godinama nažalost. Treba Anabela da pobedi zbog cele situacije i zbog svega što je doživela, ali bi mi bilo najdraže da pobedi Iva. Svi koji su ostali su zaslužili da budu tu gde jestu, a ja nisam to je moje mišljenje iskreno. Vrlo je moguće da su me zadržali Ivini glasači, da je to zbog toga. Mislim da sam sazreo u muško-ženskim odnosima, kad sam počeo vezu sa Ivom, nisam ponavljao greške iz Zadruge 1. Uspeo sam da spustim loptu i da održim samokontrolu. Ne bih nikad da se oženim ako je to jedini način, a ako dođe, dođe, ako se desi spontano da, ali ovako na silu nikad - rekao je Filip.

On se zatim pozdravio sa svojim ocem koji mu je dao pare za taksi, ali i sa svojim prijateljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je zatim došao u studio te se sa svim zadrugarima pozdravio, pa i sa Milicom Kemez i sa Ivanom Šopić.

Mi smo u ''nevezi'', ona je ''nedevojka'', ja ''nedečko'', to je novi termin koji smo mi smislili. Jesam papučar, šta me briga. Ja kad sam u vezi ja se promenim, ne zbog osobe nego zbog situacije - dodao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga