AKTUELNO

Nije mogla da prećuti!

Anabela Atijas i Luna Đogani večeras su bile suočene sa glasom naroda u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". Gledateljka je iznela svoj sud i mišljenje o majki i ćerki, a Anabela je ušla u konflikt sa njom, jer se osetila napadnutom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Đoganijevi su napravili od nje brend, Anabelu. I ja sam razvedena žena. Ja nikada u životu ne bih pljuvala svog supruga - prokomentarisala je gledateljka.
Ja nikada nisam pljuvala svog bivšeg supruga, do Zadruge - ubacila se Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se udružujete sa ljudima koji su napadali vašu ćerku. Vašu ćerku treba prvo da obrazujete. Šta je ona naučila iz tih privatnih škola? Vi ste jako nesavesni roditelji. Deci ste kupovali ljubav sa parama. Mislim da ste jako loši roditelji! Nemojte dete da napadate zbog Marka Miljković! Ti si nemoralna! Reci mi, zašto te ne voli Atijasovi? Što si mu oduzeli sve zbog tebe? Ti nisi dobra - nastavila je gledateljka.
Ja ne zaslužujem da živim, ubijte me! Istina, morala sam da platim da bi me volela! Jeste, videli smo kako se ponaša, Marko, evo ovom prilikom te molim, prevaspitaj je, nauči je! Ne mogu da ubeđujem u nešto što nije istina, zaista ne želim to. U odličnim odnosima smo, on je mene izdržavao do septembra, od tada sam bila jadna, molila sam ćerku da me izdržava, ona mi je koliko je mogla davala, posle sam joj vratila sve te pare! Evo, Andreju je dugovala 33.000 evra. Gospođo, Vi meni delujete poznato, 100% mi je poznat Vaš glas - odgovorila je Lunina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga