AKTUELNO

Gledateljka iznela oštro mišljenje.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditeljke Dušice Jakovljević večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Edis Fetić.

U emisiji je prikazan prilog Edove i Dragine svađe oko Draganinih bivših partnera, Pavla Jovanovića i Vladimira Tomovića. Edo je prokomentarisao klip.

To što nas je udaljilo jesu te laži. Ja se grozim na sebe, gore mi je ovo što sam pričao nego sve ružne reči koje sam joj rekao. Meni je ovo gore, ona zna šta i kako, to je njena stvar - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da se što se tiče mog početka, napravila grešku. Smatram da mi to nije trebalo, pa ni veza u rijalitiju. Mogla sam da budem sama. Ne znam šta me dovelo do toga da to uradim. Smatrala sam da me tako manje bole stvari iz spoljnog sveta. Svesna sam da sam pogrešila, to je ružna prošlost. Okrenula sam drugi list - rekla je Dragana.

U program se uključila još jedna gledateljka koja je imala oštre stavove.

Gospođa nije gospođa. Došla je neuredna, liže ove usne što je napumpala. Edo, ti si peti na spisku, a sve si kazao za svoju ženu, ona je zlato, ovo je rđa. Ona treba da sedne sa ocem, detetom, bratom. To je strašno. Edo je dno dna, kao i ova njegoova. Za mene je Jelena bila dama, žao mi je što nije pobedila. Treba Dragana da vidi kako se ona oblači i ponaša. Verujem da se nije ni kupala. Marko može da napravi spisak kad bude pravio veridbu da mu stigne cela Marinkova bara - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.