AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Ivana Šopić i Stefan Karić izneli su sav ,,prljav veš" o njihovom raskidu i odnosu koji je mesecima unazad bio intrigantan tokom boravka na velelepnom imanju u rijalitiju ,,Zadruga 3".

Gledateljka koja se uključila podržala je Karićev stav, a onda je upitala Ivanu da joj objasni šta po njenom mišljenju znači termin ,,gradska devojka".

Foto: TV Pink Printscreen

Kada kažem da sam devojka iz grada, nisam htela da ponizim druge devojke. Ja sam to uglavnom pričala u kontekstu kada se neko oduševljava izlasku, meni je to smešno bilo. Kada kažem da sam devojka iz grada znači da sam pre 10 godina počela da upoznajem momke i izlazim - odgovorila je Ivana.
Tvoje nepoštovanje prema njemu i njegovoj porodici govori mnogo više o tebi. Tokom emisije si u nekoliko navrata rekla ružno mišljenje. Određene porodice imaju odgovornost jedni prema drugima, ako vaši roditelji ulože u vas, prevashodno ljubav i emociju, normalno je da to dete uzvrati roditeljima ljubav. Uz dužno poštovanje, ti nikog ne poštuješ - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se plašila šta ću ja čuti napolju i onda me je pitala šta bi me poremetilo da čujem o njoj i ona me je slagala baš za tu stvar. Ja ne znam šta je to što sam ja tebe slagao? Nije problem da li je bila sa oženjenim muškarcima, ali dobro. Ja sam od tebe napravio to? Ja te nisam terao da radiš neke stvari! Da li bi te poremetilo da sam tukao žensko? Ti mene ne možeš nikako da ugroziš, meni mogu da smetaju takve stvari. Nekome bi smetalo i ne bi nikada bio sa prostitukom - poručio je Karić Ivani.
Ja pokazujem ljubav na takav način, nisam neko ko se pekmezi - ubacila se Šopićeva.
Ma ti za sve imaš opravdanje! - odbrusio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga