AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Iva Grgurić, Jelena Pešić i njihov bivši dečko Stefan Karić.

Gledateljka koja se uključila u program imala je pitanje za Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaži mi Stefana kako gledaš na vezu sa Ivom iz ove perspektive i da li misliš da je bilo u redu onakvo ponašanje prema Ivi? - upitala je gledateljka.
Pa ne zna, cela ta situacija je bila neiskrena. Trebao nam je verovatno tamo i zagrljaj, prijali smo jedno drugom i to je to, prijalo nam je, popunjavali smo neke stvari tim našim odnsom. Ona je mene povredila samim tim što je rekla, sramota me je da pričam o tome, isprovocirala me je i povredila tu moju muškost, zbog toga sam sve to i izgovorio. Nisam ni ja želeo da dođe do toga, ali došlo je nažalost, jer je ona mene ogovarala sa Majom. Da nije bilo Ivane i mene, ona ne bi bila tu gde jeste. ivana se kanalila, nju je uzdizala i to je to, ali nisam mogao da utičem na Ivanu u tim nekim momentima i to je to, jednim delom smo je napravili žrtvom. Napadali smo je tako, - odgovorio je Karić.
Tebi varira mišljenje od početka emisije - ubacila se Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana se nije folira, videlli smo kakva j e i napolju, kao što je pokazala. A Iva nije bila iskrena, jednostavno ne može da se porede njih dve ni u jednom smislu. Ja nikada nisam rekao da je ona(Ivana) loša osoba. Mi smo raskinuli zbog nekih mojih razloga - dodao je Stefan.
Zbog tvojih ili tatinih? Šta je, pojela maca jezik? - upitala je Iva.
Bitno je da ga nisi ti pojela. Ljudi pričaju o moralu, a devojka je priznala da je sponzoruša! Ti si sa Marinkom bila zbog love, tako da nemoj da se lažemo - pecnuo je Karić.
Ona je ovde rekla da joj ne treba dete, tako da mislim da njih dvoje nisu bili dobar par, možda fizički, ali se psihički nisu razumeli - dodala je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga