AKTUELNO

Bio je iskren.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića večeras u emisiji "Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić.

U emisiji je prikazan prilog svađe Jelene Pešić i Ivane Šopić.

To je kada sam na Igri istine, kada sam pitala da je samo ona zaljubljena u Janjuša. Ona je mene zamerila što sam je to pitala. Janjuš se tu povukao iz svađe - prokomentarisala je Jelena prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan se osvrnuo i na deo svađe u kom je Ivana vređala Jeleninu bundu.

Nije meni teško pala ta jambolija. Ja znam kakvo je to krzno. Ona i ja kad smo se pomirile, mirle smo se mic po mic. Ja sam u njoj videla to pokajanje, ona mi je bezbroj puta rekla da se kaje. I ja sam joj rekla da sam se ja pokajala. Moram da pomenem svađu sa Brendonom, kada mi je Brendon to pomenuo što je pomenuo, on je govorio da se kaje samo zbog toga - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam verovao šta su govorile jedna drugoj. Mića je govorio da njih dve nisu prijateljice. Bio je za dosta stvari u pravu - rekao je Karić.

U program se uključila i Nataša sa Zvezdare.

Ja sam i komšinica i učiteljica Stefanova. Ja sam ponosna na tebe, ti si imao sve u svom detinjstvu, pre svega ljubav i pažnju. Delio si sve sa svima. Kakav si 28 godina bio, takav si bio i tamo. Ti si mudar. Kod tebe i Jelene vidim da ste onakvi kakvi ste bili i tamo 10 meseca. Jelena ti si meraklija i veseljak. Promene kod Ive su evidentne, drago mi je što ona tako prefinjeno sedi. Viđala sam Ivine borbe za hranu, sakrivanja. Nadam se da sada nisi gladna. Ivana Šopić je moja bivša koleginica, ja sam Stefanu rekla sve što je trebao da zna. Peh sa Ivom.

Milan je pitao Stefana da li to što mu je rekla učiteljica ima veze sa njegovim i Ivaninim raskidom, kao i da prokomentariše uključenje Miljane Kulić.

Nema, Ivana i ja samo raskinuli ranije. To što je Miljana rekla, nije smrtni neprijatelj, ali mi smeta taj čovek - rekao je Stefan.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga