AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Milana Miloševića večeras u emisiji "Narod pita" imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.

Milan je pitao Maju u kakvim je odnosima sada sa Janjušem.

U poslednja dva, tri dana se pokreće ta tema. Ne viđamo se, prošla emisija je dosta bila burnija. Sada sam smirenija. Nismo se ni čuli ni videli, nisam upoznala njegovu ćerku. Sa Draganom sam se videla pre njega, sporni telefon nije moj. Što se tiče splava sinoć, ja sam izašla, srela sam ga i pozdravili smo se. Nismo komunicirali, on je došao sa svojim drugom, sedeli su pored nas. Ja sam shvatila da to nije vredno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je pitao Janjuša da li se pomirio sa ženom i kako provodi dane nakon "Zadruge".

Ne želim da pričam o porodici. Moja porodica je umešana zbog moje priče. Nema razloga da se bilo ko ljuti. Situacija je ista kao što je bila, ne živimo zajedno. Najviše vremena provodim sa ćerkom i sa svojim drugovima. Ne dajem izjave, nisam nijednu dao izjavu. Nije istina da sam molio ženu, niti sam joj nudio novac. Rekao sam da ću sve dati svom detetu i dao sam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je prokomentarisao dešavanja vezana za Maju i Janjuša.

Oni su sada svesni da tu nije bilo ljubavi. Maja se jeste zaljubila, Janjuš bi nju davno ostavio, ali nije to učinio zbog osude. Čim su izašli to se rešilo, ja znam da su se oni posle toga viđali i da su bili intimni. Nastavila se strast, tog dana mi je Maja rekla da su pet puta imali odnose. Maja mi je rekla da su bili zajedno, da joj je posle toga bilo teško, plakala je. Tada je izašao Janjušev snimak sa ženom. Meni su javili da se Janjuš pomirio i sa taštom. Kažu ljudi da je dao 40.000 eura da se pomiri sa ženom i taštom, da je ostatak dao za kaparu za novi stan. Viđen je sa ćerkom u šoping centru u Borči, u kolima su ga čekale žena i tašta. To su moji izvori - rekao je Đedović.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Marko Đedović

#Zadruga