AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Priliku da odgovaraju na pitanje publike i voditelja Milana Miloševića večeras će, u emsiji "Narod pita", imati bivši učesnici "Zadruge 3" Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Bane Čolak.

Milan je pitao Boru i Baneta da prokomentarišu svoj sukob.

Naš konflikt počinje od Zadrugovizije gde sam ja bio žiri, a nisam uvredio Boru. Dobio sam uvrede na račun moje majke, mene. Bora me je u svom stilu nabijao na onu stvar. Za sve ono što je Bora rekao ljudima trebalo je da mu odšrafe glavu. On je bio zaljubljen u Ivanu Krunić. Na prvim reklamama ljudi su poslali klip, gde Bora pljulje mene. Mi smo ostali u dobrim odnosima, kad sam izašao iz Zadruge. Ne znam koji je razlog da me vređa i moju porodicu. To je zbog Ivane Krunić. Prvi me je psovao i vređao. Bora je opterećen time šta će reći narod. Ja nisam zvao fanove Marka Miljkovića da se uključuju u emisiju. Toliko je opsednut da me glumi. Ulazi Erimna, i Bora je tad počeo da se druži sa Ivanom, on je kad se ona pomirila sa mnom, on joj je zamerio. Meni je zasmetalo Matorino druženje sa Ivanom. Ta ista Ermina koja sad svedoči, rekla je da je nosila naše dete, da je imala spontani - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje da kaže sve šta ima o meni. Ne perfidno i lukavo. Bio sam uz njega. Čovek je spavao kod mojih drugara, uzeo je sat. Prelazio sam mu preko svega. Sve njegove devojke su govorile da priča sve najgore o meni. Bolje da si mi psovao porodicu nego da si mi to radio. Čovek me je ponizio, nije mi došao na slavu zbog devojke. Za rođendan su mu moji drugari slali voće. Čovek je uzeo novac pred ulazak u "Zadrugu 3", na osnovu naše zajedničke emisije. On je to uzeo na konto mene. Nahuškao me da pljuljemo Cobija. Ja sam mu rekao da ću da mu vratim. Na silu je bilo sa moje strane, šlepao se uz nas, za "Radio Amneziju". Kad on priča ja sam se gušio. Stizale su mi poruke da je batler Marka Miljkovića tražio da se neki fanovi uključuju u emisiju. Ti si rođen za sprdnju. Budi normalan momak, imaš tu obrvu, kosu stavljaš u "x". Meni je moja devojka Milica otvorila oči, da sa njim nazadujem - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su prećutkivali. Ja sam bila ljuta na Boru, ljuta sam i dalje. Meni je Ermina rekla, da je Bane i pričao i za mene i da to nikad neće reći jer zna koliko volim Baneta. Bane se naljuti što sam igrala pijana sa Ivanom na bazenu. Ivana i ja se jedna drugoj nismo ni javile, Ivana mi je pričala o Banetu, da joj je krivo. Ja sam ga pitala da li me je otpratio, Sanja mu se nije javila jer ju je otpratio. Možda ja treba da pokrenem modnu liniju da bi se neko družio sa mnom - dodala je Matora.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Marko Miljković

#Zadruga