AKTUELNO

Bane je bio iskren.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Bane Čolak.

U program se uključio gledalac Toma iz Beograda.

Jovana, laf si. Nekad me nerviraš, mnogo si srčana. Veruj mi, nije bila Sanja za tebe, razumem šta je ljubav. Čolaka neću ni da komentarišem. Boro, moram ti zameriti nešto. Zameram što si onako psovao onu gospođu iz Novog Sada. Te fore ko te savetuje da ne psuješ? Ti si kralj. Njoj si samo trebao pečenje da pomeneš i tako bi je dotukao. Čuvaj Milicu i bori se za ljubav i pravdu. Bori se za svoju Milicu, predivni ste. Razlika između tebe i Čolaka je što se ti od malih nogu boriš, harmonika, juriš svuda, ti se boriš srčano. Kolega tvoj njega boli uvo, on radi sve zbog svog interesa. Boro, ti si kralj - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Smešno mi je ovo. Ljudi te pljulju bez bilo kakvih argumenata. Ako nekome nisam bitan neka komentariše druge. Da sam uradio neke stvari kao drugi bio bih na stubu srama. Bane kad se bori za ljubav, on je psihopata - rekao je Bane.
Svi smo imali pitanja, poenta je kako se ko postavlja. Kad se završi rijaliti mi moramo da saslušamo gledaoce. Neki se tresu, gore u sebi, a ćute. Edo je takav. Bane, ne znam da li se praviš lud ili glup. Ako te ne zanima onda ne treba da komentarišeš - rekla je Matora.
Ti si za super bunare. Vređaš gledaoce - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga