AKTUELNO

Ana iznela nove detalje.

Kod voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostuju ove noći Lepi Mića, Ana Korać i David Dragojević. U jednom momentu David je rekao kako mu nije svejedno kada Ana izađe u grad sa drugaricama, a onda su se dotakli i odnosa Koraćeve i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana izgleda kao razmaženo derište kojoj ti sve ispunjavaš. Mene ne možeš ubediti da ti je svejedno kada ona ode sa svojim drugaricama da slave rođendan. Davide, ti pustiš Anu, ali ti nije svejedno kada ona ode. Svi znaju kako Ana živi i kako je ona živela pre nego što je počela da se zabavlja s tobom? - rekao je Mića.
Ja ne mogu da pustim da je drugi napadaju. Pa što da ne? Ja nikada nisam išao s njom. Šta ću ja da se trpam s devojkama? Naravno da ne volim kad ona ode, kao što i ona ne voli kad ja odem. Ani govore da sa mnom propada, a meni pišu da ona vuče mene za nos, ali ti ljudi ne žive sa nama. Pa šta njoj fali sada? - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne fali ništa, izgledam bolje nego ikad - rekla je Ana.
Vi vidite ono što želite da vidite - rekao je Mića.
Ona sija pored mene. Ja znam sve - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo nisi znao za Stefana - rekao je Mića.
Znao sam - branio se David.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni nije verovao, pa je prišao Stefanu kod vrata i rekao: "Da li mogu nešto da te pitam?". Ja sam se okrenula, videla ih da pričaju, on je njega to pitao: "Da li ste vi bili u vezi ili ste se viđali?"; Stefan je rekao: "Jednom je bila kod mene". On meni nije verovao to. Stefan mu je to potvrdio i rekao kako jeste - rekla je Ana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.