AKTUELNO

Luna je iznela sve detalje o slučajnosti koja se desila.

Gošće u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", i bivša stanarka Bele kuće, Luna Đogani. 

Voditelj Milan Milošević pitao je Lunu za situaciju za poklanjanje garderobe preko društvene mreže Instagram.

Sređivali smo garderober, i Marko je rekao zašto garderobu koji ne nosimo dali nekome. Bila je dobra namera, da ne bacamo stvari, već da poklonimo. Nije bila moja ideja da to okačimo. Marko voli da provocira i da iritira. Ja sam i ranije poklanjala stvari. Otvorio je "Sikter tube", hoćemo da napravimo foru sa vikendice na bazenu. Izbegavam da kačim slike sa Markom, pa da kačimo tamo, neke slike, snimke, i da pravimo te klipove. To je njegova ideja, ja ću ga podržati - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Luna je prokomentarisala i naslove u kom je povezana sa Slobom Radanovićem zbog iste rečenice koju su upotrebili za opis fotografije, a osvrnula se na odnos svog prijatelja Sava i Marka Miljkovića.

Poslalo mi je taj naslov hiljadu ljudi. Ja ni Slobu nit pratim, ni njegove citate. "Just breathe" - "samo diši", to mi je ostalo od mog psihijatra koji mi je govorio da ponavljam tu rečenicu. Bilo bi mi drago da odemo na piće sa Savom, ja ih obojicu volim. Savu kao prijatelja, Marka kao dečka - rekla je Luna.

Foto: Privatna arhiva

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga