AKTUELNO

Anabela je iskreno odgovorila na pitanja.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović.

Maca je pitao Anabelu da li se kaje zbog svega?

Ja ništa apsolutno ne vagam, ne kalkulišem šta je trebalo... Bilo je kako je bilo. Služila sam se isključivo svojom životnom pričom. Što se mene tiče, ja sam sebi olakšala boravak na ovoj planeti otkako sam izašla. Ljudi koji su trebali da me sačekaju, oni su me sačekali. Ja sam okej skroz sa celom pričom. Niko od nas nije umro - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila gledateljka Sonja iz Jagodine.

Pozdrav gošćama u studiju. Ermina je dobra za rijaliti, spletkaroš. Anabela je samohrana majka, znam kako je to kad si maltretiran psihički i fizički, a nemaš zaštite. Znam da je bila srećna kad se udala upravo zbog te zaštite. Njen bivši suprug je rekao da je iz porodice u kojoj su ostali roditelji u braku. Ali u toj familiji osim roditelja niko više nije ostao u braku. Anabela kad je izašla iz braka, morala je da se odrekne prezimena, jer je to neki brend, ali učinili su joj uslugu. Ona je od svog imena napravila brend. To se desilo i Slađi, ali je opstala kao Slađa Delibašić. Neka njima ostane njihovo prezime, pleme, plemenski savet, neka ostanu srećni. Anabela je pozvana da uđe Luninom rečenicom da je morala da pobegne da bi se osamostalila. Ono što je žalosno u Anabelinom slučaju jeste što je morala da plaća repertoar za njene nastupe. Ne želim da pominjem vašu najstariju ćerku, ne mogu da je ne pomenem u kontekstu vašeg prvog deteta, ali vi ste propatili jer ste je štitili tokom "Zadruge 1", bili ste razapeti. Ja sam vas razumela kao majku. Ja tada nisam bila na vašoj strani, imali ste zavet ćutanja koji ste sami sebi zadali. Niste želeli istinu da ispričate. Vi ste u "Zadruzi" ispričali istinu, govorili šta je trebalo da joj dođe do mozga. Meni je tad bilo jasno da ste vi druga žena, druga osoba. Posle vaše ispričane istine, koju je i vaš bivši muž potvrdio, mnogi su vas osuđivali da pravite od sebe žrtvu. To što je vama rađeno to je zločin. Imate još dve devojčice kojima ste potrebni. Ermina će isto jednog dana da shvati koliko nije bila u pravu. Logično je da svako gradi svoj život. Odobravam sve što je radila kao majka, svaki normalan roditelj bi to uradio. Ermini će biti jasno koliko je grešila kad joj sin odraste. Anabelu bih pitala da li je svesna koliko je pogrešila kad joj sin što je Luna živela pod staklenim zvonom, i da li će promenti odnos prema Nini i Blankici? - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da kaznim nikoga jer sam imala loše iskustvo sa najstarijom ćerkom. Biću ista majka Nini i Blankici. Ja uživim da pružam ljubav i sve. Redosled rađanja je napravio da Nina i Blankica imaju najviše pažnje. Ja sam bila mlada pa sam imala samo Lunu. Ne želim da se menjam, to sam ja, pa kako prođem, prođem. - rekla je Anabela.
Ja sam rekla da sam pogrešila što sam ušla, moj sin ima 13 godina, bila sam mu najpotrebnija. Bio je manji za glavu kad sam ušla, sad je veći od mene. Mutirao mu je glas, kad progovori, ne znam ko je. Razumem Anabelu donekle. Način je bitan, njen mi se nije svideo. Uticala bih ako bi mi zasmetao izbor partenera, ali ne na njen način - rekla je Ermina.
Ja sam radila najbolje što sam znala, Erminino mišljenje neću da menjam. Ja živim svoj život, ne mogu nikada sa ljudima koji su neiskreni, prevaranti - rekla je Anabela.
Ona perfidno, indirektno misli na mene, ja bih na njenom mestu rekla "neiskrena si", "folirant si" - rekla je Ermina.
Luna najbolje zna kakva sam ja majka. Ne želim ni Erminu ni bilo koga, kakva sam ja majka - rekla je Anabela.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Zadruga