AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

U večerašnjem izdanju emisije ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Ivana Šopić i Stefan Karić, koji su se posle burnog raskida još jednom suočili na vrućim stolicama.

Još jedan u nizu video-priloga ticalo se odnosa Ivane sa Markom Janjuševićem Janjušem. Posle priloga, u emisiju se uključio gledalac koji je podržavao Ivanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivani bi preporučio da sedne normalno, ona i Jelena kad su tu, sve se vidi, čak i dijafragma se nekad vidi! Ti si rekla da nećeš pričati nikada loše o tome što si bila sa žestokim momcima, da ne vidiš ništa loše u tome, da li si promenila mišljenje? - upitao je gledalac.
Ja sam to rekla kada sam pričala o tome šta Stefanu smeta, ja sam rekla i da je taj dečko sa kojim sam ja bila i da je žestok momak, ne vidim problem što sam ja bila sa njim. Ja sam se najviše osećala kada sam tamo volela, ali moramo priznati da sam ja imala žestoke napade, dok sam bila sa Stefanom u vezi, ja nisam imala rešenje za te stvari, kao i sada, kada me pitaju za Ivu, i ja sad pogledam, ne možete protiv više sile... Ako ikad uđem u rijaliti, potrudiću se da se ne zaljubim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, jesi li se povukao iz kriminala? I sam si se hvalio sa nanogicom, nisi to dobio zbog lepog ponašanja - rekao je gledalac.
Opet si duhovit... Šta da ti kažem, povukao sam se - našalio se Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga