AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivši zadruga Bane Čolak nije ostao imun na prozivke Mirka Gavrića, te je odlučio da se tim povodom oglasi i uzvrati nekadašnjem cimeru iz Bele kuće.

Naime, ono što je Čolaku ovaj put zasmetalo jesu konstantne prozivke Gavrića na njegov račun, kada je u pitanju njegova bivša devojka Ivana Krunić, sa kojom je Mirko nastavio da sarađuje polse izlaska iz ,,Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

- Moram da krmaka malo da sekiram ne bi li smršao, bar 200 grama, jer ovakvog samo majka može da voli, što se dokazalo između Zadruge 2 i 3. Prase jedno, kakav god da sam, ja svoje prijatelje ne prodajem za šaku jada na televiziji sa koje si jednom pobegao, a jednom isteran sa 1%. Izdao si Lunu, izdao si i pakovao priče Ivani, Orozoviću si okrenuo leđa.... Ma i šta da se kaže kad si monstruozne stvari za sopstvenu ženu lagao. Nebitan si Gavriću na mapi, džaba ceo život trčiš pod suknju Anabeli i ostalim, po estradi, namećeš se i guraš... Vepre, na trening prvo, dovedi se u red, jer ne zaboravi, u zdravom telu zdrav duh - napisao je Čolak.

Foto: Instagram.com

Ostaje nam da vidimo kako će Mirko ovaj put odreagovati na ove žestoke prozivke. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O.Bogdanović

#Anabela Atijas

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Mirko Gavrić

#Zadruga