AKTUELNO

Mirko je ušao u žestoku raspravu sa gledateljkom.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

U program se uključila gledateljka Slavica iz Zemuna.

Kako je mogla Luni da kaže da će Luni da oprosti na samrtnoj postelji? Nije te, Mirko, Luna uvredila. Neko ti je sreća, pa mu se tako najgore obraćaš. Luna je bila dete, moraš joj oprostiti. Najlepša ljubavna priča je Lune i Marka. On je više branio Lunu, nego Anabela. Pokazao joj se kao veći prijatelj nego rođena majka. Oni kad su sami, on kao da ima 17 godina. Miksi, kako je Željko. Onaj pravi će doći - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Trpeo sam uvrede Kijinih fanova tri godine, i onda Luna dođe i kaže kako za nju nisam učinio ništa. Isto kao što je ona mene prozivala u emisiji, tako sam i ja javno nju prozvao. Moja reakcija je mogla da postoji tri godine ranije, ali nije. Ja sam dokazao bio lojalan i dobar drug. Nisam ja bio koji je napravio prvi korak, pismo je odgovor na njenu radnju. Ona je pokazala da je glupa za ove tri godine. Uvredila me i pre tri godine pa sam ćutao. Sa 24 godine mnoge su majke. Ostrašćeni ste i gledate samo kraj. Ta priča je uneta u rijaliti. Uvek ću biti na ispravnoj strani. Ako se mene odrekne neko ko mi je prijatelj, ko mi je kao dete.. Otprati me sa Instagrama dok sam ja bio u "Zadruzi" zbog Saške Karan. Je l treba da plačem? Dosta sam plakao za ovih 38 godina života. On i razmišlja kao da ima 17 godina - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je dobro, idemo u Hurgadu, tamo ću da trčim za njim, i još ću da smršam - odgovorila je Miljana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Zadruga