AKTUELNO

Isplivala nova afera.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

Voditelj Darko Tanasijević pitao je Miljanu da li je čula za američkog mornara rodom iz Kine koji se zaljubio u nju.

Odlepila sam. Svaka mu čast. Baš sam oduševljena. Jugoslava jedva čekam da upoznam. Ne znam šta bih mu pevala - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Mirka o porno aferi Nikole Orozovića.

On je imao potrebu da mi se poverava ujutru. On mi je pričao o tome. U tom klipu je bio kostimiran, imao je braon uši. Ovi koji su bili crvenkape, imali su kape. Ja sam u oktobru imao probleme sa kičmom, sećam se da sam uzeo Miljanin dušek da bih legao. Miljana gestikulacijom mi je pokazivala gde Orozović gleda. Orozović je na ljuljašci umereno levo, a ja sam ležao na podu. Njemu su untra smetale te afere, pokušavao je sa Ninom i sa Minom, poslednji pokušaj koji mu nije uspeo je Ivana Krunić. Mislim da je on pustio klip, zašto taj klip nije izašao u novembru? - govorio je Mirko.
On ne skida pogled sa Mirkovog polnog organa. Mirko je bio objekat. Vidim ja diže se Orozoviću. Ja kažem Mirku da pogleda, i mene je Mirko napao - rekla je Miljana.

Foto: Instagram.com/orozovic.official

U emisiji je prikazan prilog odnosa Miljane Kulić i Nikole Orozovića.

Sprdala sam se. Kad se meni neko sviđa ja se ne sprdam, ne zezam se. Videli ste kad sam se zaljubila u jednu osobu, u "Zadruzi 1", trudna. Zbog mene je ušao u "Zadrugu 2" i dva puta bio drugoplasirani - rekla je Miljana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga