AKTUELNO

Divlja životinja koju je vlasnik "navukao" na alkohol, nakon njegove smrti upala je u tešku zavisničku krizu, i zatim u besu usmrtila jednu a povredila oko 250 osoba u Indiji.

Primat nedefinisane rase, poznat kao Kalua, bio je ljubimac okultiste koji mu je očigledno davao jaka alkohona pića. Nakon što je njegov vlasnik umro, nesrećni majmun je ostao sam, samim tim i bez redovnih "doza" alkohola.

Životinju koja je počela lutati ulicama već je hvatala jaka zavisnička kriza.

Majmun je u svom  besnom pohodu najčešće napadao žene, mlade i decu, od kojih su mnogi završili na plastičnoj hirurgiji, osakaćenog lica ili tela.  Veruje se da je broj njegovih žrtava blizu 250, od kojih je jedan osoba preminula.

Šestogodišnji majmun je na kraju zarobljen i odvezen u zoološki vrt Kanpur gde su zoolozi otkrili da nije samo alkoholičar, već i da odbija da jede povrće.

Naučnici veruju da je okultista majmuna hranio mesom, čiji izostanak u ishrani je dodatan uzrok besa koji je Kalua ispoljio.

Takođe je primećeno da majmun ima sklonost da napada žene zaposlene u zoo vrtu, kao i druge majmune ako bi mu ih smestili u kavez.

Stoga je odlučeno da Kalua ostane izolovan I zatvoren u kavezu u zoološkom vrtu ostatak svog života.

#Alkohol

#Indija

#Majmun

'